a&wstarthead
Iad
Ida profil

Atti
Atti profil

Winnie
Winnie profil

Atti

Atti tävlingsklippte med stora framgångar redan innan hon var färdig på frisörskolan. I portföljen finns därför både nationella och internationella topplaceringar. Denna talang har nu hennes kunder tillgång till på Håragenten, salongen som hon startade 1993 tillsammans med Winnie. Atti är den som håller ordning på salongen. Förutom det ordinarie arbetet har hon varit aktiv i Svenska Frisyrmoderådet. Idagsläget jobbar Atti även som examinator i utbildningsnämden. Och numer är hon även innehavare av Mästarbrev!

Winnie

Winnie är nästa tävlingserfarna frisör i gänget. Hon började tävla, främst på herrsidan, redan som junior och framgångarna lät inte vänta på sig. Kunderna fick exklusiv tillgång till Winnies talang 1993, då hon och Atti startade Håragenten. Det är givetvis svårt att jämföra solars styrka men Winnie är nog ändå salongens sociala centrum. Som också hittar burkar och annat oavsett vem som senast hade dem. Dessutom har hon engagerat sig i Svenska Frisyrmoderådet och Frisörföretagarna. Winnie sitter som ordförande för Frisörföretagarna Sverige, branschens arbetsgivarorganisation,  och jobbar för att utveckla branschen!

Ida

Ida är nästa generations stjärnskott och en riktig ”klippa”. Hennes talang
syns främst med färgpenseln i högsta hugg och i kreativa uppsättningar.
Efter ett antal år på salongen känner hon väl till atti&winnie´s
kärnvärden och gör både ung som gammal nöjd. Lyhördhet är en viktig del i arbetet. Hennes intresse för bra produktval gör att hon har kunskap i det stora utbud som finns att välja mellan.